VIDEO: Beveiligingscamera legt brutale kettingtrekker in Suriname vast!

PARAMARIBO, 2 feb – Een jongeman, die niets vermoedend wat aan het drinken was voor de deur van een winkel aan de Nieuw Weergevondenweg, is gisteravond op brutale wijze van zijn dure ketting beroofd. De roof ging zo snel dat de jongeman het nauwelijks kon bevatten. Dankzij de beveiligingscamera van de winkel werd duidelijk wat er precies gebeurde.

 

De jongeman die de ketting omhad stond samen met een vriend voor de winkel wat te drinken. Op de beelden is te zien dat de rover met het petje rechts achter hem stond. Op een geven moment spot de dief zijn slachtoffer en loopt zonder te aarzelen zijn richting op. Op het moment dat hij zowat voor de jongeman staat strekt hij zijn arm uit en geeft en ferme ruk aan de ketting. Hij kijkt het slachtoffer daarbij brutaal in de ogen aan.

Voordat het slachtoffer door heeft wat er gebeurt is begint de crimineel te rennen. Op de beelden is te zien dat de jongeman het dan nog steeds niet door heeft en verbouwereerd achterblijft. Het duurt enige tijd voor hij beseft wat er is gebeurt. Op Facebook schreef hij vanmorgen “In een flits ben ik beroofd van een 100 gram 18k ketting. Wegens paniek heb ik niks kunnen doen“. Het filmpje:

 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0612938110 !

Post Author: BeterBekend TV