Rapper Sjors raakt rechterbal kwijt?!?!

Rapper Sjors heeft een nachtje in het ziekenhuis moeten slapen. De rapper dacht last te hebben van een ontsteking aan zijn rechterbal, maar na een bezoekje aan de dokter bleek dat het toch wat ernstig was. Gelukkig was Sjors er op tijd bij, en had hij vrijdag een succesvolle operatie.

In een video op Instagram doet rapper Sjors zijn verhaal. ″Ja, lieve mensen, ik heb net de operatie achter de rug. Dat betekent dus dat, eh, het is verwijderd. Want ja, om heel eerlijk te zijn had ik dus iets aan mijn rechterbal en die hebben ze dus verwijderd en dat is een behoorlijke ingreep geweest. Lieve mensen, thanks voor de support!”

Ondertussen houdt de rapper zijn fans goed op de hoogte van zijn herstel en bedankt hij ze voor alle steun. En wie het niet bij een berichtje wil laten, kan ook altijd nog een videoboodschap bij Sjors bestellen. De videoboodschappen waren voor Tim Hofman een goeie aanleiding om een bezoekje aan te rapper te brengen.

Volgens de BnnVara-presentator krijgt zijn YouTube-programma #BOOS ongelooflijk veel mailtjes binnen van gedupeerden die zeggen te zijn opgelicht door Sjors. Reden genoeg dus voor Tim om voor de tweede keer in tweeënhalf jaar tijd bij hem langs te gaan. In de vorige aflevering is te zien dat Tim ’even wil praten’, maar dat Sjors daar duidelijk geen zin in heeft. De rapper springt uit zijn auto, valt Tim aan en haalt meermaals uit naar de presentator.

Post Author: Bramsko B