Opgemaakt worden door BeautyLabNL!!

In deze video ga ik niet de straat op maar ga ik naar de YouTube Creators Event (ADE). In Amsterdam, daar heb ik een presentatie gekregen over van allerlei dingen binnen YouTube (was facking saai). Maar event zelf was echt gruwelijk gewoon. Ik heb er zeker van genoten en ben ook van plan om weer er naar toe te gaan.

In deze vlog heb ik ook veel YouTubers geïnterviewd met allerlei verschillende vragen. Hier onder vind je de YouTubers met ook een link naar hun kanaal:

Mertabi: Klik hier voor het kanaal!
BeautyLabNL: Klik hier voor het kanaal!
Thomas (concentrate): Klik hier voor het kanaal!
Daan (labratten): Klik hier voor het kanaal!
Jeukvogel: Klik hier voor het kanaal!
Retro Machines: Klik hier voor het kanaal!
Bart (Benr): Klik hier voor het kanaal!

En natuurlijk Pelle echt een dikke S/o naar jou en bedankt nogmaals dat ik je mic mocht lenen!: Klik hier voor het kanaal!

 

Post Author: Dyone

Yoo, ook een reactie plaatsen?