Merchandise en BeterBekend heeft 1500 abonnees!!

Merchandise

Mijn Merchandise is eindelijk online. Na heel lang getwijfeld te hebben of ik dit wel echt wel wil? Heb ik het toch gedaan een gloed nieuwe BeterBekend kledinglijn.

Er zijn op dit moment een aantal producten maar nog lang niet alles! Wil je nou ook ren hoodie, sweater of een pet? Neem dan gelijk even een kijkje. Alle producten zijn van beste kwaliteit en goedkoopste prijs (in verhouding met kwaliteit).

Merchandise mobiel

Naast dat is de webshop ook mobiel vriendelijk dus je kan het bekijken waar en wanneer je wilt!

In samenwerking met spreadshirt heb ik deze webshop gratis mogen oprichten. Bij de 20 verkochte producten komt er een nieuw collectie.

1500 ABONNEES!

Na ruim een jaar heb ik eindelijk mijn doel om de 1500 te halen behaalt! Maar dat houd maar niet op want ik heb alweer paar doelen voor ogen. Namelijk bij de 2500 abonnees geef ik 3 Limited edition petten weg maar vervolgens wil ik ook bij de 5000 abonnees mijn hoofd helemaal kaal scheren. Net zo kaal als de onder kant van je hand.

BeterBekend YouTube Abonnees

Hier komt ook de klapper en mijn uiteindelijke doel. De 10.000 maddafakkin ABONNEES!! Op dat moment dat ik dat haal zal ik LIVE in een sloot springen.

Bedankt dat ik dit allemaal door jullie heb mogen bereiken. ‚̧ūüí™

Post Author: Seif Embaby

21 Jaar || Presentator || Blogger || YouTuber || Gamer || Designer || Foto/videograaf ||