*HEFTIGE BEELDEN* 3000 moslims afgeslacht in 3 dagen! ‘Wereld is blind en doof’ (18+)

In Myanmar hebben legertroepen het afgelopen jaar duizenden moslims gedood.

Dat laat woordvoerster Anita Schug van The European Rohingya Council (ERC) zondag weten. Het aantal slachtoffers ligt tussen de 2.000 en 3.000 moslims, meldt Schug.

Rakhani-activist (Arakan) Muhammed Ayyoub Han vertelt aan persbureau AA dat directe interventie nodig is nu het Myanmarese leger de opdracht heeft gekregen om op iedereen te schieten, zonder onderscheid te maken tussen kinderen of ouderen. Aan de etnische zuivering doen ook boeddhistische priesters mee.

“Dit gebeurt allemaal voor de ogen van de wereld die hier geen halt aan toeroept. Er worden hier mensen levend verbrand. Er vinden massaal verkrachtingen plaats. Volgens het VN-verdrag moet er ingegrepen worden als een land een genocide pleegt, maar de wereldgemeenschap doet niets”, waarschuwt Han. “En daar maakt de regering van Myanmar gebruik van. Moslimdorpen zijn compleet vernietigd en platgebrand.”

De afschuwelijke foto’s zijn hier onder. NIET GESCHIKT VOOR ZWAKKE MAAGJES! (18+)

UPDATE: ERC meldt ook dat vanaf maandag 100.000 moslims ontheemd zijn geraakt en duizenden moslims vastzitten bij de grens tussen Myanmar en Bangladesh, omdat de grens is dichtgegooid. “Er is dringend actie vereist”, aldus Schug.

Kleine donatie doen voor de ontwikkelingen van de website? KLIK HIER

Post Author: BeterBekend TV