Geen tijd meer voor YouTube!?

Geen tijd voor YouTube!?

Helaas, zo als jullie laatste tijd hebben gezien heb ik amper nieuwe videos geupload op YouTube. Dat heeft een reden. Vaak twijfel ik of ik het wel red om mijn doel te halen (De 10.000 abonnees voor 31 december 2018). Maar ik heb het ook heel erg druk met school, verhuizing, boothcamp, stage en veel andere projecten buiten YouTube.

YouTube

Hoe gaat het nou verder met YouTube? Een hele goede vraag.. Zo als jullie mee hebben gekregen heb ik laatst een serie uitgebracht ‘BeterBekend Als‘ en dat komt nu heel erg goed van toepassing want dan kan JIJ op mijn kanaal uploaden.

Verhuizing

Op dit moment zit ik ook midden in mijn verhuizing en misschien dat ik het ook voor jullie ga vloggen. Deel dit zo vaak mogelijk en benader me of reageer onder deze blog of ik het moet vloggen.

Ik heb jullie hulp nodig?!

Graag vraag ik jullie ook om te blijven abonneren zo dat mijn kanaal niet dood gaat! Natuurlijk kom ik weer terug met dope items! Alleen nu nog even geduld.

 

Ik zal jullie op de hoogte houden via deze blog over alles wat er gaande is #Belooft 

Post Author: Seif Embaby

21 Jaar || Presentator || Blogger || YouTuber || Gamer || Designer || Foto/videograaf ||