GAMING/STREAM-Setup bouwen!

Beste mensen,

Sinds kort ben ik actief op Twitch.tv daar stream ik meerdere keren per week. Persoonlijk merk ik echt dat ik het oprecht leuk vind om te doen daarom wil ik een hele Stream/gaming-setup bouwen om meer kwaliteit eruit te halen. Dat kan ik alleen met jullie hulp. Wat ik vraag is kleine donaties, waarmee jullie me enorm kunnen helpen.

Volgende producten zou ik heel graag willen om alvast mijn setup mee te beginnen.

https://www.tipeeestream.com/beterbekend/donation

Jullie kunnen doneren met iDeal door HIER te klikken. Of door onderstaande barcorde te scannen met je Gulden App.

20180105_080654719296833.png

Ik zou jullie erg dankbaar zijn als jullie me hierbij kunnen helpen. Dank jullie wel alvast ♥

Post Author: Seif Embaby

21 Jaar || Presentator || Blogger || YouTuber || Gamer || Designer || Foto/videograaf ||