Doorgedraaide buurman!?!?!

Maandagavond kreeg de politie een melding van een bezorgde burger die zich zorgen maakte om zijn buurman. Die midden op straat stond te schreeuwen en te springen.

                                             

De politie kwam ter plaatse om een kijkje te nemen, maar ze kwamen wat heel anders tegen dan verwacht. Toen ze aanklopten was de man superblij. ″Het geluk straalde van hem af”, zo beschreef de politie het. Waarom? De man had na meer dan een jaar het spel Super Ghouls’n Ghosts op de klassieke Nintendo NES console uitgespeeld. Nog nooit was het hem gelukt tot nu.

                                                 

De politie vertelt dat de man licht emotioneel was over zijn prestatie. Hij vertelde de agenten dat hij na het spel uitgespeeld te hebben, naar buiten was gelopen een paar keer uit blijdschap geschreeuwd had en toen 2 stoelen omgegooid had in de woonkamer. Dit allemaal om het winnen van een spel. Hij ging zichzelf vanavond trakteren op een lekkere maaltijd, volgens hem heeft hij het verdiend om eens niet zelf te koken. Het leven kan toch mooi zijn als je een game uitspeelt. Reageer jij ook zo na een potje gamen???

                                                   

Post Author: Bramsko B

1 reactie op “Doorgedraaide buurman!?!?!