BEELDEN VAN DE RUZIE TUSSEN NEYMAR EN MODEL IN HOTELKAMER!!!!

Neymar kreeg afgelopen week een aanklacht van Braziliaans model Najila Trindade Mendes de Souza, wie hij in mei volgens haar in een hotel in Parijs verkracht zou hebben. Op internet gaat nu een filmpje rond waarop te zien is hoe de twee ruziën.

Neymar ontkende vrijwel meteen dat hij Trindade Mendes verkracht zou hebben door Whatsapp gesprekken te laten zien waar duidelijk in vermeld was dat ze hem verleid had met pikante beelden. Volgens de aanvaller van Paris Saint-Germain is hij er dan ook ingeluisd. Op de beelden lijken de twee het eerst gezellig te hebben en hoor je dan ook zoengeluiden. Ineens verandert de sfeer echter totaal waarna Trindade, Neymar als eerst begint te slaan. De video is stiekem opgenomen door het model maar lijken haar echter ongelijk te geven.

Na 39 seconden hoor je de eerste klap, waar Neymar op reageert met: “Nee, nee, ga me niet slaan.” Hierna zegt het model: “Nee, je gaat mij slaan, niet? Ga je me slaan?” Daarna staat ze op en begint hem platte handen uit te delen. “Ik ga je wel slaan. Weet je waarom? Omdat je me gisteren hebt geslagen. Je hebt me alleen gelaten.”

In een interview met het Braziliaanse nieuws vertelde Trindade Mendes: “Ik ben naar Parijs gekomen omdat het mijn droom was om een seksuele relatie met hem te hebben. Hij was echter opgefokt en werd gewelddadig toen ik hem vroeg om een condoom te gebruiken. Daarna gebruikte hij zijn kracht. Terwijl hij bezig was, bleef hij hard op mijn billen slaan.” “Hij dwong mij om seks te hebben zonder condoom. Hij praatte helemaal niet. Toen hij vertrokken was, besefte ik hoe stom hij was geweest, hoe hij mij verkracht had en dat ik er vanwege mijn trauma’s niet goed op kon reageren.” De politie zou een foto in handen hebben waarop te zien is hoe ze onder de blauwe plekken zit.

Neymar’s vader heeft tegen TV Récord op het verhaal gereageerd: “Ik denk niet dat ik mijn zoon hoef te verdedigen. De beelden spreken voor zich. Het is duidelijk dat deze video bedoeld was als montage. Deze video bewijst alleen maar dat Neymar is aangevallen. Zij veroorzaakte agressie zodat hij zich wel moest verweren. Hij had al snel door dat het allemaal een montage was.” “De beelden spreken toch voor zich?”, vervolgt Neymar senior. “Het is een montage en iedereen heeft het nu door. Toen hij de kamer binnenkwam, stond de camera al aan. Het zou goed voor ons en het onderzoek zijn als de complete video het licht ziet. Daar is de politie nu mee bezig.”

Beelden van de ruzie:

 

 

Post Author: Bramsko B