Alle kipnuggets bij McDonald’s Nederland uitverkocht wegens productiefout

Slecht nieuws voor iedereen die zin heeft in een portie kipnuggets van McDonald’s: ze zijn niet te krijgen. McDonald’s Nederland heeft een levering van de wereldberoemde kipstukjes afgekeurd wegens een fout in de productielijn. Hierdoor zijn de snacks tijdelijk niet op voorraad. Dat meldt het van oorsprong Amerikaanse bedrijf.

Kipnuggets-fans komen op dit moment bij een bezoek aan McDonald’s van een koude kermis thuis. ,,We vragen onze klanten om de komend dagen te genieten van een ander kipproduct”, vertelt woordvoerster Eunice Koekkoek. ,,De Chicken McNuggets zijn tijdelijk uitverkocht omdat we uit voorzorg een bepaalde partij niet laten leveren aan onze restaurants. Wij kunnen door een niet goed functionerend onderdeel in het productieproces van een leverancier, niet geheel uitsluiten dat er productvreemde stukjes in deze partij nuggets zitten.”

Door de productiefout kan de veiligheid van het product op dit moment niet worden gegarandeerd. ,,Kwaliteit en voedselveiligheid gaan voor alles”, aldus McDonald’s in een reactie.

Volgens de fastfoodketen is het een preventieve maatregel en duurt het tekort enkele dagen. Waarschijnlijk zijn de kipnuggets woensdag weer verkrijgbaar. In de tussentijd zal de honger moeten worden gestild met onder meer Mc-Chickens, Big Macs, Big Tasty’s of de oerhollandse Mc-Kroket.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0612938110 !

Bron: AD

Post Author: BeterBekend TV