Alexander Isak tekent contract bij Real Sociedad

Alexander Isak is blij en trots dat hij zijn succesvolle seizoen heeft kunnen afsluiten met een transfer naar Real Sociedad. De jonge Zweedse spits, die in het afgelopen half jaar op huurbasis uitkwam voor Willem II en veel indruk maakte, is gepresenteerd in San Sebastian.

Isak wordt door Sociedad voor ongeveer tien miljoen euro overgenomen van Borussia Dortmund, waar hij nog een doorlopend contract had. De 19-jarige spits tekent in Baskenland een langlopend contract. “Het was een goed jaar voor mij”, zegt Isak op zijn officiële presentatie. “Dit contract ondertekenen bij Real Sociedad is de beste afsluiting van een dergelijk jaar.”

“Ik heb veel horen praten over Sociedad”, gaat de Zweed verder. “Deze club geeft jonge spelers een kans en wil dat ze spelen. Dat was voor mij een belangrijke reden om hier naartoe te komen. Daarnaast denk ik dat deze competitie de beste competitie van Europa is. Ik droomde al heel lang van een overstap naar Spanje. Daarom ben ik nu ook erg gelukkig en blij dat de deal rond is.”

Post Author: Bramsko B